AYREON - The Source

AYREON - The Source

Disc I
[Chronicle 1: The 'Frame]
01. The Day That The World Breaks Down
02. Sea Of Machines
03. Everybody Dies

[Chronicle 2: The Aligning Of The Ten]
04. Star Of Sirrah
05. All That Was
06. Run! Apocalypse! Run!
07. Condemned To Live

Disc II
[Chronicle 3: The Transmigration]
01. Aquatic Race
02. The Dream Dissolves
03. Deathcry Of A Race
04. Into The Ocean

[Chronicle 4: The Rebirth]
05. Bay Of Dreams
06. Planet Y Is Alive!
07. The Source Will Flow
08. Journey To Forever
09. The Human Compulsion
10. March Of The Machines

Informácie o vychádzajúcich

Názov: AYREON - The Source

Žáner: Progresívny metal

Dátum vydania: 28.04.2017


Názory redakcie

Chýba názor redakcie